Myydään toimistotilat, liiketilat - Jyväskylä

Vapaudenkatu 35, Keskusta, 40100 Jyväskylä #10786455

Tarjolla on erinomainen mahdollisuus hankkia tilava ja valoisa toimistotila Jyväskylän sydämestä.

Osoite
Vapaudenkatu 35, Keskusta, 40100 Jyväskylä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
147 m2
Liiketilaa
147 m2
Yhteensä
147 m2
Myyntihinta
330 000 €
Kiinteistö
Tämä 147 m²:n toimistotila sijaitsee erinomaisella paikalla Vapaudenkatu 35:ssä, josta on helppo yhteys kaupungin pääliikenneväyliin sekä julkisen liikenteen solmukohtiin. Tila vuokrattu määräaikaisella sopimuksella 31.12.2025 saakka. Voimassaolevan vuokrasopimuksen tuottoprosentti n. 13%.

Tila koostuu avoimesta työtilasta, joka tarjoaa joustavat mahdollisuudet erilaisiin työjärjestelyihin ja on helposti muunneltavissa tarpeiden mukaan. Lisäksi tilassa on muutamia erillisiä toimistohuoneita, jotka soveltuvat esimerkiksi johtajan toimistoksi tai neuvotteluhuoneiksi. Kaikki tilat ovat siistissä kunnossa ja nykyaikaisesti varusteltuja, mikä tekee niistä heti käyttövalmiita.

Kiinteistö on rakennettu 2010-luvulla ja se on pidetty erinomaisessa kunnossa. Toimistossa on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, nopea internetyhteys ja nykyaikainen valaistus. Rakennuksessa on myös hissi, joka helpottaa päivittäistä toimintaa.
Pysäköinti
Nykyisellä käyttäjällä on käytössä talon alla olevassa Jyväsparkin parkkihallissa 9 autopaikkaa. Autopaikkojen siirtymisestä neuvotellaan erikseen Jyväsparkin kanssa ja tilanteeseen vaikuttaa autopaikkojen varaustilanne.
Palvelut
Alue tarjoaa laajan valikoiman palveluita lähietäisyydellä, mukaan lukien kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Läheisyydessä on myös useita pysäköintitaloja ja -alueita.
Muuta
Tämä toimistotila on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja modernia työympäristöä. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta sijoittaa tulevaisuuteen!

Lisätiedot ja näytöt: Henri Kumpulainen, Puh. 040 864 3631, s-posti henri.kumpulainen@aveon.fi
Vapautuu
31.12.2025, kysy lisää
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Ota yhteyttä

Aveon Real Estate Oy

Kauppakatu 18 C 26, 40100 Jyväskylä

Henri Kumpulainen
Puh. Näytä puhelinnumero 040 864 3631
henri.kumpulainen@aveon.fi

Olemme kiinteistöliiketoiminnan asiantuntija, joka toimii yrittäjämäisesti neuvonantajana kiinteistökaupoissa, toimitilavälittämisessä sekä kiinteistökehityksessä.

Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja ulkomaiset kiinteistönomistajat, -sijoittajat sekä tilojen käyttäjät kaikkialla Suomessa.

  http://www.aveon.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Vapaudenkatu 35, Keskusta, Jyväskylä

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin