Vuokrataan toimistotilat - Vantaa

Avia Wing, Rahtitie 3, Aviapolis, 01530 Vantaa #10696807

Erinomaisia kulkuyhteyksiä, palveluita ja turvallisuutta arvostavalle yritykselle muunneltava toimistotila, josta komeat maisemat kiitotielle ja lentokentän yli.

Osoite
Rahtitie 3, 01530 Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotilaa
585 m2
Vuokra
Kampanjatarjous: Loppuvuoden 2024 ajan vuokra 11,99 €/m2/kk!*
Kiinteistö
Lentokentällä, kiitotien laidalla sijaitseva valoisa toimistotila, jossa valmiina työhuoneita molemmilla ikkunaseinustoilla sekä yhteistiloja ja neuvottelutilaa keskellä. Tilaa voidaan tarvittaessa muokata tarpeen mukaan. Molemmilta puolilta komeat näkymät suoraan kakkos-kiitotielle tai lentokenttäalueen yli. Avia Wingin uudistetusta aulasta löytyvät kattavat palvelut kuten vartiointi, vieraiden vastaanotto, postitus sekä kokoustarjoilut.
Sijainti
Kiinteistö sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalin tuntumassa, ja lähtöaulaan kävelee muutamassa minuutissa. Vuokralaisen käytössä ovat myös muiden Avia Real Estaten kiinteistöjen palvelut, kuten neuvottelutilat, catering-palvelut ja kuntosali.
Pysäköinti
Vierailijoiden on helppo saapua niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy vieraspysäköinti, ja henkilökunnalle on paikkoja vastapäisessä P3-pysäköintihallissa. Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin vastaa sosiaalitilat suihkuineen ja kätevä polkupyöräpysäköinti.
Palvelut
Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuvat huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli. Kokoustiloja löytyy katutasosta 2-30 hengen tarpeisiin.
Muuta
*Kampanjatarjouksemme koskee uusia, yli 200 m2 toimistovuokrauksia, joiden sopimuspituus yli 3 vuotta (vähintään 31.12.2027 asti). Hintoihin lisätään alv. Tarjous koskee tilavuokraa, ei mahdollisia muita maksuja kuten pysäköintiä tai muita lisäpalveluita.
Vapautuu
Kysy
Kerros
6 / 7

Hissi

Ota yhteyttä

AVIA Real Estate

Hanna Temmes
Näytä puhelinnumero +358 40 484 8270
Rahtitie 3, 01530 VANTAA

AVIA Real Estate on lentoasemaympäristössä toimiva kiinteistökehitysyhtiö, joka omistaa, hallinnoi ja vuokraa Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella sijaitsevia toimisto- ja logistiikkatiloja. Meidät tunnetaan myös vahvasta uudishankkeiden kehitystoiminnasta lentokentällä ja Aviapoliksen alueella.

  http://aviarealestate.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Rahtitie 3, Vantaa

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin